-->
Okuma Listem

AofSoruKitap Ana Sayfa

LG G3 İstanbul-da. LG G3 Özellikleri



Knock Code

Merakla beklenen yeni amiral gemisi LG G3, hava durumuna bakarak kullanıcısına 'şemsiye alacak mısın' diye soracak.

LG Electronics, merakla beklenen yeni amiral gemisi LG G3'ü New York, Londra, San Fransisco, Seul ve Singapur ile eş zamanlı olarak İstanbul'da tanıttı. 'Akıllı Sadelik' konseptiyle yüzünü gösteren  5.5 inç boyutundaki LG G3, kullanıcısına adeta rehberlik hizmeti verecek. G3, Smart Notice (Akıllı Bildirim) özelliği sayesinde mesela hava durumuna bakarak kullanıcısına "şemsiye alacak mısını" diye soracak. Cevapsız aramalarda geri dönüş yapılmadığında bunu hatırlatacak veya telefonda kullanılmayan uygulamaların silinmesi gerektiği gibi uyarılarda bulunacak. Ayrıca akıllı klavyesi ile daha hızlı ve hatasız bir şekilde yazmaya imkan veren LG G3, yazım hatalarını yüzde 75 oranında azaltıyor. G3 güvenlik konusunda da beklentileri karşılıyor. Knock Code sayesinde kullanıcının ekranın herhangi bir bölümüne dokunarak belirlediği bir şekli çizmesi kilidin açılmasını sağlıyor. Hırsızlara karşı uzaktan kullanım dışı bırakılabilen telefonda dosya şifreleme özelliği de yer alıyor. Bunların yanı sıra 2.1 MP ön kamerası ile kolay 'selfie' çekim imkanı sunan G3,  Laser Auto Focus ile hareket halinde bile net çekim yapıyor. 

Sorunsuz
Kablosuz Şarj

LG G3'ün kablosuz şarjı, sizi prize takma zorunluluğundan kurtarır ve 3.000 mAh yüksek yüklü batarya ile daha uzun süre kullanım ve daha uzun ömür sunar. Üstelik çıkarılabilir batarya sayesinde yanınızda her zaman yedek batarya taşıyabilirsiniz.


Siz Sormadan
Akıllı Uyarı

Smart Notice, siz daha ihtiyacını bile hissetmeden, ihtiyaç duyduğunuz şeyi önerir. Bu öngörülü tavsiyeler,
telefonunuzun durumu, kullanımı ve yerinize dayanır.

Akıllı Temizlik / Arama Kaydı Tabanlı Hatırlatıcı / Lokasyon Bazlı Hatırlatıcı


Akıllı Pencere, QuickCircle

Circle Window, en çok kullandığınız altı uygulamayı gösterir ve bunlara erişimi kolaylaştırır. Ayrıca daire çevresindeki hafif ışıltı, zarifliğinizi tamamlayan estetik bir dokunuş sağlar.

Knock Code™,
Telefonunuzun Kilidini
Açmanın, En Güvenli
Kolay ve Eğlenceli Yolu

Kişiselleştirilmiş tıklama deseni ile 2 ila 8 arasında dokunuşla telefonunuzun ekranını açın ve kilitleyin.
80.000 muhtemel kombinasyon ile yeni bir eğlenceye hazır mısınız?
Yorum Gönder

Yorum Gönder