-->
Okuma Listem

AofSoruKitap Ana Sayfa

Telefonun Desen Kilidini Unuttum



Akıllı telefonlar ile gelen, ekran kilidi "Desen" ne kadar tutulsada, kullanıcılar tarafından bu şifreler unutulabilmektedir. Bu makalemizde unutulan desenler ile telefon kilidini nasıl açabilmek olacaktır.

En basit yöntem; Deseni unuttuğunuz zaman, telefon ekranınızın en alt köşesinde " Deseni Unuttunuz mu? "
yazar. Eğer telefonu ilk aldığınızda, Google Play e bağlanmak için girdiğiniz e-posta adresini ve şifrenizi unutmamışsanız, "Deseni Unuttunuz mu?" seçeneğine dokunarak, e-posta adresinize bağlanarak şifreyi kaldırabilirsiniz.

Eğer E-posta adresinizi hatırlamıyorsanız ve telefonda önemli bi dosyanız yoksa ya da dosylarınızın yedeği var ise telefona format atın.

Ekran kilidi deseni unutunca format nasıl atılır?
Akıllı telefonlarda format atma model model değişsede genel olarak aynıdır. Telefonunuz kapalıyken şu 3 butonu basılı tutunuz. Yani; Açma tuşuna(power) + ses aç tuşu + ses kıs tuşu'na basılı tutunuz. Bundan sonrası telefon telefona değişebilir. Gelen ekrandan wipe data/ seçeneğinden /factory reseti seçin. Ardından reboot now ile format atarak telefonunuzu yeniden başlatın. Böyle seçenek gelmez ise Clear li bişey görürseniz oraya tıklayın. Tıklama işlemleri power tuşu ile olmaktadır. Format atmak istediğiniz modelleri yorum olarak yazarsanız yardımcı oluruz...


Konuyla Alakalı Sorular: Desen kilidi sorunu. Desen kilidini açamıyorum. Telefonuma desen kilidi verdim fakat açılmıyor. Şekil kilidi açılmıyor. Telefonda desen kilidi yardım. Desen kilidimi unuttum. Desen kilidi açma çözme. Android telefonlarda desen kilidi nasıl açılır. Android tablet desen kilidi açmak. Tabletimi açamıyorum. Samsung galaxy S2 S3 Ace desen kilidi açma. LG HTC SONY telefonlarda desen kilidi nasıl çözülür. Desen şifremi unuttum.
Yorum Gönder

Yorum Gönder