-->
Okuma Listem

AofSoruKitap Ana Sayfa

Aöf Sınavlarına Hazırlık


Arkadaşlar Anadolu Üniversitesi Açıköğretim " e-Öğrenme ortamları " hizmeti ile sınavlara daha iyi hazırlanabilirsiniz. Bu hizmet sayesinde kitapları online okuyup, online olarak dersleri indirip dinleyebilir ve online testler çözebilirsiniz. Fazla çalışma imkanı olmayanlar için birebir. Buyrun Link. Siteye girdiğiniz de sağ üstte çalışma alanım yazan yazıya  tıklayıp giriş yapın.

  http://eogrenme.anadolu.edu.tr/InteractiveEbook.aspx



Etkileşimli e-Kitap

Kitap okuma alışkanlıklarına yeni bir yaklaşım getiren Etkileşimli e-Kitap, öğrenenlere video, ses ve animasyonlar ile zenginleştirilmiş interaktif bir öğrenme ortamı sunuyor. "Bilgi", alışılmışın dışına çıkan farklı merkezi açıköğretim teknikleriyle öğrenenlere aktarılıyor.

İhtiyacınız olan her şey tek bir ortamda!

Etkileşimli e-kitap, öğrenenlere bir kitaptan çok daha fazlasını sunmaktadır. Ses, video, animasyon gibi çoklu ortam öğeleri ile zenginleştirilmiş, baştan sona interaktif bir öğrenme ortamı olan etkileşimli e-kitap; öğrenenleri çalışma sürecinin merkezine çekerek daha etkin ve verimli öğrenmenin gerçekleşmesine olanak sağlamak amacıyla tasarlanmıştır.

Her zaman, her yerde çalışın!

Masaüstü, dizüstü, tablet, cep telefonu... Windows, Mac, iOS ya da Android... Hiç fark etmez! Etkileşimli e-kitaplarınız her zaman, her ortamda kullanıma hazır. Etkileşimli e-Kitap Projesinin temel prensiplerinden biri platform bağımsızlıktır. Öğrenciler hiçbir donanım ve işletim sistemi kısıtlaması olmadan hazırlanan tüm etkileşimli e-kitapları masaüstü bilgisayarlardan, tabletlerden ya da akıllı telefonlardan kullanabilmektedirler. Etkileşimli e-kitaplara masaüstü bilgisayarlarından erişmek isteyen öğrenciler Açıköğretim e-Öğrenme Portalı’nda kendi kullanıcı adı ve parolaları ile oturum açarak kitapları görüntüleyebilmektedir. Ayrıca Android tabanlı tablet bilgisayarı olan öğrenciler de Google Play Store’dan "Açıköğretim Yayınları" adlı etkileşimli e-kitap uygulamasını indirerek yayınlanan kitapları okuyabilmektedir. Etkileşimli e-kitapların iPad ve iPhone cihazlarında görüntülenmesi için gerekli uygulamalar çok yakın bir tarihte öğrencilerimizin kullanımına sunulacaktır.

Hedef tüm Açıköğretim Kitapları

Ders tabanlı proje yaklaşımı çerçevesinde desenlenen Etkileşimli e-Kitap Projesi ile tüm açıköğretim ders kitaplarının dijitalleştirilmesi amaçlamaktadır. Açıköğretim Fakültesi bünyesinde faaliyet gösteren Bilgisayar Destekli Eğitim Birimi tarafından yürütülen proje kapsamında 2012-13 öğretim yılından bu yana 200 açıköğretim kitabının etkileşimli sürümlerinin geliştirilmesi tamamlanmıştır.​​​​
Yorum Gönder

Yorum Gönder