-->
Okuma Listem

AofSoruKitap Ana Sayfa

Clean Master Optimizer Full 5.10.3 build APK


Basit, Eksiksiz ve Güvenli olan Clean Master, Cheetah Mobile tarafından geliştirilen dünyanın en çok indirilen Android iyileştiricisi, bellek & hız güçlendiricisi, ve güvenlik/antivirüs takımıdır. Cihaz performansını geliştirmede, gereksiz ve spam dosyaları kaldırmada, kötü amaçlı yazılımlara, trojanlara ve virüslere karşı korumada eşsizdir.
Bu eksiksiz iyileştirme yöneticisi, Clean Master'ı yükleyen 100,000,000'un üzerindeki kişiye katılın! Cihazınızın tüm sorunlarını düzeltmek, neyin cihazınızı yavaşlattığını öğrenmek ve kötü amaçlı yazılımlardan etkilenip etkilenmediğini bulmak için buradayız.

Clean Master'ın Öne Çıkan Özellikleri - İyileştirme ve Antivirüs


☆ Eksiksiz: Clean Master'ın hedeflerine (önbellek ve kalıntı dosyalar) odaklanabilmesi için milyonlarca uygulamanın gereksiz dosya oluşturma davranışı analiz edildi.
☆ Hızlı ve Kolay: Kullanımı kolay, hızlı ve sade kullanıcı arayüzü, havalı geçiş efektleri
☆ 1 Numaralı Antivirüs Motoru: AV-TEST tarafından 1 numara olarak seçildi, profesyonel olarak koruma sağlar. Tarama, diğer ücretli antivirüs uygulamalarına göre %500 daha hızlı, sadece 5 saniye sürer.
Clean Master - screenshot
Clean Master'ın Özellikleri- İyileştirme & Antivirüs

► GEREKSİZ DOSYA TEMİZLEME

Cihazındaki ve hafıza kartındaki performansı geliştirmek ve hafızayı düzeltmek için önbelleği ve artık dosyaları sil.

► HAFIZA ARTIRMA

Tüm oyunlarını ve çalışan uygulamalarını hızlandırır, serbest RAM sağlayarak cihazını hızlandırır. Tek Dokunuşla Hızlandır ve Oyun Hızlandırma özelliklerimiz doğrudan olarak anasayfanızdan iyileştirmenizi sağlar.

► GÜVENLİK & GİZLİLİK

Sistem taraması yapar, önceden yüklü ve kullanıcının yüklediği uygulamaları virüslerden,truva atlarından, güvenlik açıklarından, reklam destekli zararlı yazılımlardan ve casus yazılımlardan korur. Gizliliğinizi korumak için kişisel ve gizli bilgilerinizi kaldırın.

► UYGULAMA YÖNETİCİSİ

Bilinmeyen veya belleği şişiren uygulamaları sil veya önemli olanları yedekle. Bazı rootlu cihazlar uygulamaları hafıza kartına taşıyabilir hemde önceden yüklü uygulamaları ve sistem uygulamalarını silebilir. Seçtiğimiz uygulamalar ilgi alanlarınla eşleşen yararlı uygulamalar bulmana izin verir.


Yorum Gönder

Yorum Gönder