-->
Okuma Listem

AofSoruKitap Ana Sayfa

Sermayeniz Olmadan da Online Mağaza Açabilirsiniz



Kendi alan adınızı ve logonuzu seçin yeter. Her türlü altyapısı, operasyonu ve hatta tüm ürünleri ile satışa hazır eTicaret mağazanız bizden.

Binlerce girişimci ortak platformda bir araya geliyor, birlikte alıyor, birlikte satıyor ve birlikte kazanıyoruz.

KENDİ ALIŞVERİŞ SİTENİZİ KURUN ÇALIŞTIKÇA KAZANIN

İncir.com dan bahsedecek olursak, İncir.com;  İncir.com aslında sadece bir e-ticaret değil aynı zamanda bir de network marketing platformu. Bu platform üzerinde kullanıcılar birkaç dakika içinde kendi mağazasını açma fırsatı bularak e-ticarete adım atabiliyor. İncir.com olarak yaptığımız bir e-ticaret şirketi kurarken ilk başta aşılması gereken zorlukların büyük bir kısmını ortadan kaldırarak herkesin online mağaza açabilmesine ön ayak olmak. Bu platformda sağlamak istediğimiz anlayış “kazan-kazan” prensibi bir bakıma. 

Biz gerekli alt yapı ve ürün tedariği gibi konuları sağladıktan sonra pazarlama konusunu kişilerin kendi tercihlerine bırakıyoruz. Farklılaşmak için ne gibi çalışmalar yapmak istiyorlarsa o şekilde öne çıkabiliyorlar. O konuda biz sadece mağaza sahiplerini yönlendirip, eğitiyoruz.

Toplamda şu an 70.000’in üzerinde ürün bulunuyor. İlerleyen dönemlerde ürün çeşidini150 ile 200 bin arasına çıkartma planımız da var. Ürün yelpazemizi bir tüketicinin her ihtiyacını karşılayabilecek seviyeye getirmek istiyoruz kısaca.
Bilgisayar ve elektronik ürün çeşitlerimiz çok fazla. Anne ve bebek ürünleri, ev eşyaları, dekorasyon, müzikle ilgili ürünler de şu an tedariğini yaptığımız ürünler arasında bulunuyor.
 Şirket sahibi olmayanların yasal sorumluluklarını siz mi yerine getiriyorsunuz diye sorabilirsiniz.  Bizim asıl üzerinde durduğumuz konu bu; çünkü diğer haliyle çok küçük bir kesime hitap ediyor oluruz. Bizim sistemimiz üzerimizden sanal mağaza açanların satışlarından %20’lik stopaj kesintisi yapmak üzerine. Bu kesintiyi de kişinin adına biz devlete ödüyoruz.
Tüm sitelerde bizim iletişim numaramız var ve bir sorun olduğunda müşteri doğrudan bize ulaşıyor. Kullanıcıların sipariş numarasını ya da satın aldığı ürünü soruyoruz. Eğer net bir bilgi olmazsa hangi mağazadan aldığını soruyoruz ve bu bilgileri sisteme girdiğimizde ürün detaylarına ulaşarak tüketiciye yardımcı oluyoruz.
Yorum Gönder

Yorum Gönder