-->
Okuma Listem

AofSoruKitap Ana Sayfa

TTNET Engelli Sitelere Girme Kesin Çözüm ZenMate

TTNET Engelli Sitelere Girme Kesin Çözüm

Merhabalar. Bir internet sitesine girdiğinizde TTNET tarafından "Güvenli Hizmet Kapsamında Bulunduğunuz Aile Profili Dolayısıyla Siteye Girememektesiniz" Uyarı alıyor ve bu siteye girmek istiyorsanız doğru yerdesiniz.

Bu yazımızda TTNET engelli sitelere girme, ttnet engelli sitelerden engeli kaldırma, ttnet engelli site engelini kaldırma, engelli sitelere nasıl girilir, engelli sitelere giriş, ttnet güvenli interneti nasıl kaldıra bilirim sorularına cevap getirmiş olacağız.

TTNET engelli sitelere girmek için bir çok program vardır. Ancak bu programlar zamanla bilgisayarınıza zarar vermektedir. Sizler için piyasada tüm yöntemleri araştırdık ve en kolay ve en iyi yöntemi sizlere sunuyoruz.

Dns ayarlarını değiştirmeden ttnet engelli sitelere girebileceğiz. Nasıl mı ?

Öncelikle TTNET engelli sitelere girebilmek istiyorsak Google Chrome kullanıyor olmamız lazım. Çünkü Chrome üzerine yükleyeceğimiz uzantı sayesinde TTNET engelli sitelere gireceğiz. Google Chrome varsa aşağıdaki linke girip ZenMate uygulamasını Google Chrome ye ekleyeceğiz. Linke girdikten sonra sağ üstteki CHROME'A EKLE butonuna basıp yükleyin.

TTNET Engelli Sitelere Girme Kesin Çözüm ZenMate

Uygulamayı yükleyince program sizi yönlendirecek. Sizden üye olmanızı isteyecek. Üye olurken mail adresinizi doğru verin onay kodu gönderecektir. Bu andan itibaren ttnet engeli olmayan bir modeme bağlanın mesela telefonunuzun interneti varsa ona bağlanın. Gelen mailde ki linke tıklayarak onaylayın. Başka internete bağlanmadan onaylamaya çalışırsanız ttnet engeli olacağından sayfa yüklenemeyecektir ve işlem başarısız olacaktır. O yüzden başka bir internete bağlanıp öyle maili onaylamanız lazım. Maili onayladıktan sonra kendi internetinize bağlanıp ttnet engelli sitelere girebilirsiniz.




Yorum Gönder

Yorum Gönder