-->
Okuma Listem

AofSoruKitap Ana Sayfa

Google Chrome "Virüs Taraması Başarısız Oldu" Hatası Kesin Çözüm

Google Chrome Virüs Taraması Başarısız Oldu Hatası Kesin Çözüm

Google Chrome'dan dosya indirmeye aldığınızda size; VİRÜS TARAMASI BAŞARISIZ OLDU, hatasını veriyorsa doğru sayfadasınız. Bir kaç işlemle bu hatadan kurtulabilirsiniz.

Download işlemi bitiyor fakat dosya siliniyor. Google Chrome ile İndirdiğim dosyada virüs olmadığından eminim. Daha önce Chrome ile dosya indirme yaptığımda sorun olmuyordu diyorsanız buyrun aşağıdaki işlemleri yapalım.

Adım 1: Başlat'ı tıklayın "Programları ve dosyaları ara" yazan yere regedit yazın ve enter tuşuna basın.

Adım 2: Kayıt Defteri Düzenleyici içerisinde şu yolu izleyin, Altta ismini gördüğünüz yazıların başlarındaki üçgen oklara tıklayarak devem edeceksiniz. Buyrun başlayalım ;
HKEY_LOCAL_MACHINE\
Software\
Microsoft\
Windows\
CurrentVersion\
Policies\
Attachments\
ScanWithAntivirus
Google Chrome Virüs Taraması Başarısız Oldu Hatası Kesin Çözüm


Adım 3: ScanWithAntivirus değerine çift tıklayarak açın ve değeri 2 veya 3 ise 1 yapın. Burada değer 2 veya 3 ise virüs tarama aktif, 1 ise pasif anlamına geliyor.

Adım 4: Bütün bu adımları bitirdikten sonra Bilgisayarınızı Yeniden başlatın. Geçmiş olsun. Takıldığınız bir nokta olursa yorum bırakın yardımcı oluruz.

Arkadaşlar bu makaleyi yazarken aklıma reg dosyası hazırlamak geldi. Yani bu kadar işlemle uğraşmak istemiyorsanız hazırladığım dosyayı indirin iki uyarı çıkacak karşınıza onayladıktan sonra bilgisayarı başlatın düzelecektir.

Google Chrome Virüs Taraması Başarısız Oldu Hatası Kesin Çözüm
İndirmek için TIKLA


Yorum Gönder

Yorum Gönder