-->
Okuma Listem

AofSoruKitap Ana Sayfa

Windows 10 Bilgisayarı Güvenli Modda Başlatma

Windows 10 Bilgisayarı Güvenli Modda Başlatma

Windows işletim sistemini kullanırken bazı eylemleri normal modda iken olmaya bilir. Bunun sebepleri ise başta virüs programlarını kapayabilmek içindir. Win7 de güvenli moda girmek bizler için tek tık idi. Ama Win10 da işler biraz daha değişti. Eskiden F8 F9 tuşları ile güvenli moda bağlana bilirken Windows 10 da daha farklı bir yol izlememiz gerekecek. Windows 10 güvenli moda girmek için aşağıdaki adımları izleyin.


Ayarlardan

  1. Ayarlar'ı açmak için klavyenizde Windows logo tuşu Windows logo tuşu+I'ya basın. Bu işe yaramazsa, ekranın sol alt köşesinde Başlangıç düğmesini ve ardından Ayarlar'ı seçin.
  2. Güncelleştirme ve güvenlik > Kurtarma'yı seçin.
  3. Gelişmiş başlatma altında, Şimdi yeniden başlat'ı seçin.
  4. Bilgisayarınız Bir seçenek belirleyin ekranında yeniden başlatıldıktan sonra, Sorun Gider > Gelişmiş seçenekler >Başlangıç Ayarları > Yeniden Başlat'ı seçin.
  5. Bilgisayarınız yeniden başlatıldıktan sonra bir seçenekler listesi görürsünüz. Bilgisayarınızı Güvenli Mod kullanarak başlatmak için 4'ü veya F4'ü seçin. Veya İnternet kullanmanız gerekirse, Ağ ile Güvenli Mod için 5'i ya da F5'i seçin.

Oturum Açma Ekranından

  1. Bilgisayarınızı yeniden başlatın. Oturum açma ekranına geldiğinizde, Shift tuşuna basılı tutarak Aç/Kapa Aç/Kapa simgesi > Yeniden Başlat'ı seçin.
  2. Bilgisayarınız Bir seçenek belirleyin ekranında yeniden başlatıldıktan sonra, Sorun Gider > Gelişmiş seçenekler >Başlangıç Ayarları > Yeniden Başlat'ı seçin.
  3. Bilgisayarınız yeniden başlatıldıktan sonra bir seçenekler listesi görürsünüz. Bilgisayarınızı Güvenli Mod kullanarak başlatmak için 4'ü veya F4'ü seçin. Veya İnternet kullanmanız gerekirse, Ağ ile Güvenli Mod için 5'i ya da F5'i seçin.
Yorum Gönder

Yorum Gönder