-->
Okuma Listem

AofSoruKitap Ana Sayfa

Blogger Mobil Adsense Ekleme - Adsense Sayfa Düzeyi Reklamlar

Blogger Mobil Adsense Ekleme - Adsense Sayfa Düzeyi Reklamlar



Blogger sitenizden adsense reklamları paylaşmak mı istiyorsunuz? Mobil blogger ile adsense reklamları nasıl paylaşılır, Adsense reklamlarım mobil de gözükmüyor? Mobilde adsense reklamları nasıl gösterilir, Blogger adsense sayfa düzeyi reklamlar nasıl yapılır? Adsense sayfa düzeyi reklamlarını blogger e uyarlama , bu makalemizde yer alacaktır.

Blogger sitenizden adsense ile kazanç elde etmek mi istiyorsunuz. Adsense den aldığınız reklam kodları ile kazanç elde edebilirsiniz. Paramı verirler mi diye düşünmeyin. Belirtilen limite ulaşmışsanız hesabınıza paranız yatırılıyor.  Bloğunuzdan daha çok para elde etmek istiyorsanız mobil reklamları(sayfa düzeyi reklamları) aktif etmeniz lazım. Bu sayede mobilden giren ziyaretçileriniz reklamları görüp tıklayabilecektir.

Blogger Mobile Adsense  reklamları nasıl eklenir? 

Adsense Yönetim paneline girdimi üstten Reklamlarım butonuna basıp gelen ekrandan Sayfa Düzeyi Reklamlar tıklayın. Gelen ekranda alt köşede <> Kodu Al butonuna basıp reklam kodumuzu kopyalayalım.

Blogger Mobil Adsense Ekleme - Adsense Sayfa Düzeyi Reklamlar



Bu Kısıma dikkat edelim. Kopyaladığımız kodu bloggere uyarlamak için ilk önce convert etmemiz gerekmektedir. Kopyaladığımız kodları convert etmek için buraya tıklayın.   Açılan sitede kopyaladığımız kodu oradaki kutucuğa yapıştırıp Convert Ad Code butonuna basarak kodlarımızı convert etmiş olacağız. Bu kısmı yapmaz iseniz olmayacaktır.

Convert işleminden sonra yeni kodlarımızı kopyalayıp. Tema düzenlemeye girip etiketini arayıp bulacağız. CTRL+F yardımı ile bulabilirsiniz. Bulduktan sonra bu kodu etiketinin altına yapıştırıp kaydedeceğiz. 

Hayırlı olsun. Bloğunuzda mobil adsense aktif olmuştur. Bol kazançlar dileriz...

Reklamları denemek için mobil cihazınızdan reklam kodunu paylaştığınız makaleye girin. Adresin sonuna #googleads yazın reklamlar gözükecektir en üstteki resim gibi. 

YARDIM VE ÖNERİ İÇİN YORUM BIRAKINIZ.


Yorum Gönder

Yorum Gönder