-->
Okuma Listem

AofSoruKitap Ana Sayfa

USB den Ses Çıkışı Almak



Masaüstü PC usb ses çıkışı nasıl alınır ?  Bilgisayarımın ses çıkışı bozuldu nasıl yaparım, Laptop Ses Giriş jakı bozuldu, Pc den nasıl usb ses alınır, Bilgisayara usb kulaklık bağlama, Bilgisayara usb hoparlör bağlama, usb mikrafon nasıl yapılır, Mikrafon girişi bozuldu, Usb mikrafon nasıl takılır, usb ses kartları, usb ses driver,

 Laptop Bilgisayarınızın Ses Giriş Çıkış Jakımı bozuldu ve tamir yaptırmak size masraflı mı geliyor. Bilgisayarınızın Jak girişini tamir ettirmeden Kulaklık yahut Hoparlör bağlayabilirsiniz.

NASIL MI?




Tabi ki bu sadece çözümlerden bir tanesi ve en rahatı. Hem Masaüstü veya hem de Notebook sistemleri ile kullanılabilen bir yüksek esnek audio arabirimi ile işinizi görebilirsiniz.  Bilgisayarımızın USB girişine küçük bir aparat takarak USB Kulaklık, USB Hoparlör, USB Mikrafon kullanabilirsiniz. Bu işlem size ortalama 10TL'lik bir masraf çıkaracaktır. Daha kaliteli bir şey alırsanız maliyet otomatik artacaktır.

USB ses kartı alarak jak girişleriyle hiç uğraşmadan kulaklık hoparlör yahut mikrofonunuzu kullanabilirsiniz. Sürücüye gerek yoktur, anlık audio playback için yalnızca tak ve çalıştır prensibi ile çalışır bu kartlar.

Bu yazım reklam amaçlı değildir. Sadece fikir verme amaçlıdır. Güvenilir diye hepsiburada.com üzerinden link vereceğim oradan bakıp seçip alabilirsiniz. Dilerseniz başka sitelerden de bakıp alabilirsiniz o kısım sizi ilgilendirir.


USB SES KARTLARINA BAKMAK İÇİN TIKLAYINIZ




Yorum Gönder

Yorum Gönder